Bliv medlem af bryggeriforeningen

Har man læst medlemsfordelene igennem for Bryggeriforeningen, så kan man tage stilling til, om man ønsker at blive medlem. Man forpligter sig for et enkelt år ad gangen, og det vil altså sige, at man årligt kan tage op til overvejelse, om man fortsat ønsker at drage fordel af medlemskabet. Der er mange medlemmer af foreningen, og her kan blandt andre nævnes Aarhus Bryghus, Albani Bryggerierne og Aqua d’or. Det er med andre ord populære og anerkendte bryghuse. Dem vil man derfor også kunne møde, samt mange andre, når man har et medlemskab. Det er en god måde at sparre med andre på.

Bliver man medlem, får man desuden både eksponering og PR. Man får gode og dygtige samarbejdspartnere, og man kan nå til nye højder med sin egen virksomhed.

Sådan bliver man medlem

Hvis man ønsker at blive medlem af Bryggeriforeningen, eller hvis man blot har brug for at få mere viden om et medlemskab, så kan man tage kontakt til dem. Det kan man gøre pr. e-mail, telefon eller ved at møde op på adressen, der ligger i København V. På hjemmesiden kan man også finde de mest gængse informationer, og her kan man også finde en lang liste over de øvrige medlemmer af foreningen.

Hos Bryggeriforeningen får man en seriøs behandling. Formidlingen af både små og store bryggeriers interesser sker også seriøst. Som en del af en brancheorganisation får man en god og understøttende behandling, og den hjælp, man har brug for, er altid lige i nærheden.

Er man blevet medlem, så skal man sørge for at møde op til de arrangementer og forsamlinger, som foreningen afholder. Her kan man få god og professionel sparring, og man kan sikre sig selv, at man gør, hvad man kan, for at nå i mål med drømmene med forretningen og ølbrygningen.