Det her får man som medlem af Bryggeriforeningen

Det kan godt være et stort skridt at blive medlem af en bryggeriforening, men det er et skridt, der hurtigt vil vise sig at være afgørende for forretningen. Som medlem er der mange fordele, og man kan drage nytte af alle dem, man vil.

Fordele som medlem

Som medlem får man som det første et stort netværk. Der er nemlig rigtig mange danske bryggerier, der er medlem af Bryggeriforeningen, og dem kan man sparre med til både arrangementer og under andre tiltag. Man kan også deltage i arbejdsgrupper med forskellige emner relateret til både ølbrygning og at drive forretning. Man får også adgang til et opdateret branchekodeks, hvor man får indsigt i den fyldestgørende lovgivningen inden for branchen.

Bryggeriforeningen tilbyder desuden relevante kurser. Foreningen består nemlig også af en målrettet kursusvirksomhed, der er rettet direkte mod bryggerier. Herunder får man kurser til nedsat pris på Den Skandinaviske Bryggerihøjskole. Der er også gode muligheder for forskellige former for efteruddannelse.

I foreningen foregår også et arbejde i forbindelse med udviklingen af en kvalitetsstandard. Dette arbejde kan man også få mulighed for at deltage i. Man kan også, når man ønsker det, bestille forskellige former for analyser, der kan være relevante i forhold til ølbrygningen. Bryggeriforeningen har nemlig adgang til alverdens analyser – både fra ind- og udland.

Man kan også få arbejdsmiljørådgivning til sin virksomhed. Herudover får man både PR og eksponering. Det betyder, at man med et medlemskab af foreningen nemmere vil kunne blive synlig. Det er noget, alle virksomheder kan have glæde af – og særligt hvis man er et nyt lille ølbryggeri.

Et medlemskab kan derfor åbne mange døre. Ikke blot nye bryggerier kan have glæde af at blive medlem – det kan de både etablerede og rutinerede også. Bryggeriforeningen kan hjælpe selv det mindste ølbryggeri til at komme frem og over stepperne.