Ølbrygningsevents

Med en interesse for ølbrygning vil der være stor glæde i at deltage i et event. Man kan både finde events for private og erhverv. Til sådanne events kan man eksempelvis selv lære at brygge øl – og det er altså noget af en oplevelse! Som privat kan man deltage i et event alene eller sammen med andre interesserede venner eller familiemedlemmer. Men man kan også deltage i et firma-arrangement, hvor man tager af sted sammen med sine ansatte eller kollegaer, alt efter hvilken position man har i virksomheden.

Hos Brew Master Scandinavia findes mange spændende kurser at vælge imellem. Man kan som firma vælge kursus i moderne ølbrygning, der, som navnet antyder, tager deltagerne med ind i en verden, hvor der ses nærmere på den øl, der drikkes i dag. Man får naturligvis også mulighed for at smage på herlighederne. Eventen “Tasting is believing” er også et andet populært kursus hos denne virksomhed.

Deltag i spændende events rundt om i landet

Er man på udkig efter et spændende event, hvor man kan lære at brygge egen øl, så kan man godt rette næsen mod Sjælland. Særligt i hovedstadsområdet findes de bedste events med ølbrygning, både for private og grupper. Det koster nogle hundrede kroner at være med i et event, men man får også meget for pengene.

Som firmaarrangement eller en større gruppe kan man få tilpasset et ølbrygningskursus på lige præcis den måde, man ønsker sig, hos Brew Master Scandinavia. For at tale om mulighederne skal man tage kontakt til dem. Så er det muligt at lave et specialarrangement med fokus på deltagernes ønsker. Der kan arrangeres events for grupper fra helt ned til 10 personer og op til flere hundrede. Man kan derfor sagtens få en god dag i ølbrygningens tegn – og måske også en efterfølgende fest et sted.