Bliv medlem af bryggeriforeningen

Med en interesse for ølbrygning kan man blive medlem af Bryggeriforeningen. Her kan man læse al relevant information omkring øl. Alverdens viden om helt almindelige øl og ølbryggeri i almindelighed gemmer sig på hjemmesiden. Man kan som det første på hjemmesiden finde nyheder fra foreningen, og kan man også læse om både sundhed, emballage og øl. Der kan også findes informationer omkring forskellige tal relateret til øl. Herudover kan man læse om selve foreningen.

Bryggeriforeningen er en brancheorganisation og et talerør for både tapperier og bryggerier. Foreningen varetager medlemmernes interesser. I foreningen repræsenteres også organisationer, der arbejder for at fremme ølbranchens interesser i udlandet. Bryggeriforeningen gennemfører kampagner og initiativer relateret til øl, og den arbejder også for en fornuftig ungdomskultur, når det handler om at drikke øl. Det er her fornuften, der er i højsædet. Brancheforeningen arbejder for en god måde at drikke øl på i moderate mængder.

Øget kendskab til øl som en del af et sundt liv

Brancheorganisationen arbejder også på at øge kendskabet til øl og til den sundhedsfaktor, der reelt set er i øl. Bryggeriforeningen vil gerne understøtte danskernes glæde ved at drikke øl samt bevare den stolthed, der er ved at drikke de gode danske øl. At nyde en øl fra tid til anden er en del af de danske traditioner og desuden en vigtig del af dansk kulturhistorie.

Kigger man nærmere på Bryggeriforeningen, kommer man ikke udenom Den Skandinaviske Bryggerskole, som foreningen ejer. Det er en af verdens førende uddannelsesinstitutioner inden for ølbryggeri. På Bryggeriforeningens hjemmeside kan man se en video fra skolen og få et indblik i arbejdet og dagligdagen.

Foreningen er omfattende, og med en interesse i øl og bryggeri bør man ikke snyde sig selv for at kigge nærmere på hjemmesiden, der rummer mange spændende informationer. Bryggeriforeningen kan også glæde den helt almindelige dansker.