Ølbrygning – foreninger i Danmark

Danske Ølentusiaster er en spændende forening. Her kan man læse nyheder inden for alverdens spændende events relateret til ølbrygning. I maj måned i år er den store nyhed, at Ølfestival 2020 finder sted. Her samles 12 bryggerier om den største virtuelle ølsmagning i Danmark. Her mødes folk hjemme bag skærmen og smager 12 øl.

Man kan blive medlem af Danske Ølentusiaster og tage del i de goder, som foreningen tilbyder. Her kan man vælge mellem et personligt medlemskab, et ungdomsmedlemskab eller et husstandsmedlemskab med rabat. Foreningens formål er at styrke både ølmarkedet og -branchen. Et personligt medlemskab koster 400 kr. om året, mens et ungdomsmedlemskab, der er for dem mellem 18 og 25 år, koster 250 kr.

Gør brug af foreningens gode og attraktive tilbud

Er man medlem af foreningen, skal man selvfølgelig gøre brug af de gode tilbud. Foreningen byder blandt andet på et udvalg af aktiviteter. På hjemmesiden kan man finde en liste over foreningens arrangementer, der spænder bredt. Danske Ølentusiaster har lokalafdelinger, og i disse kan man blandt andet møde op til arrangementer, hvor man smage på månedens øl. Man kan også komme til hyggeaftener med besøg fra lokale bryggerier. Fra tid til anden er der også udenlandsture til eksempelvis Flensborg, hvor man sammen tager ned og besøger et eller flere ølbryggerier og smager på herlighederne.

Bliver man medlem af en forening som Danske Ølentusiaster, så får man adgang til en lang række fordele. Man kan nyde øllen i andres selskab, og man kan få adgang til ture, arrangementer og aktiviteter, der ellers ikke var muligt. Alt sammen i øllens tegn. Nogle arrangementer byder også på besøg hos lokale bryghuse i Danmark, og her kan man få en skøn oplevelse og slutte af med at smage på den gode øl. De fleste kan skrive under på, at øl bare smager bedre, lige når den er brygget.