Bryggerihistorier

Alt om øl, brygning og gode sager

Mad, drikke og øl

Danskerne drikkere mere og mere øl uden alkohol

Hvis der er noget, vi danskere er glade for, må det siges at være øl. Men i løbet af de sidste mange år er vi også begyndt at blive meget glad for øl uden alkohol.

Bryggerierne sælger alkoholfrie øl som aldrig før, og det er klart en stigende tendens blandt danskerne, at vi vælger de alkoholfrie øl til meget mere, end vi har gjort førhen.

Find billigt rullegardin her.

Har du smagt en af de mange alkoholfrie øl endnu?

Har du endnu ikke prøvet at smage nogle af de mange gode øl uden alkohol, er det måske nu, du skal kaste dig ud i det. Der er rigtig mange at vælge imellem, og du vil blive overrasket over, hvor gode bryggerierne efterhånden er blevet til at ramme en smag, der minder næsten 100% om den oprindelige smag fra de originale øl med alkohol.

Ved at vælge alkoholfrie øl til, giver det dig også mulighed for stadig at nyde en god og kold øl, uden at du skal bekymre dig om at drikke for meget alkohol eller ikke at kunne køre hjem fra festen.

Mange versioner at kaste sig over

Når du gerne vil nyde en god alkoholfri øl, skal du ikke være bange for, at du kun har et par muligheder at vælge imellem. Der findes nemlig rigtig mange versioner af øl uden promille, så du har mulighed for at finde lige netop den type øl, der er noget for dig.

Om du så har lyst til en lys, mørk eller sommerlig øl med masser af frugtsmag, kan du altså finde det. Der er efterhånden kommet noget for enhver smag, så det er bare med at kaste dig ud i at prøve nogle af de forskellige øl uden alkohol.

Flere og flere alkoholfrie øl rammer markedet

Og det er tydeligt, at det ikke er det sidste, vi har set fra dette marked. Der kommer hele tiden nye øl på markedet, som ikke har alkohol i sig, så der er hele tiden rig mulighed for at komme til at smage på nye øl, hvis du har lyst til det.

Mange bryggerier kæmper i disse dage om at komme til at lave den bedste øl uden alkohol, og derfor kommer der også hele tiden nye bud på, hvordan sådan en kan smage. Så det er bare med at teste det af på egen hånd, så du kan danne din mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.