Bryggerihistorier

Alt om øl, brygning og gode sager

Mad, drikke og øl

Tag på ølsmagning i udlandet

Vil du gerne til ølsmagning, men må det gerne være noget helt særligt, kan det jo være, at du skal overveje at tage på ølsmagning i udlandet, hvor du virkelig kan få lov til at smage på varerne.

Er der et særligt land, du er glad for, når det kommer til brygning af øl, er det jo bare med at drage dertil. Det kan være, at du skal til Belgien, Tyskland eller sågar England, som alle har en stolt tradition med at brygge øl.

Vil du forkæle din bolig, bør du kigge på Lyngby Glas vasen.

Book din rejse i dag

Lyder det som den perfekte tur for dig, er det jo bare med at få booket din rejse i dag, så du kan komme afsted så hurtigt som muligt.

Det er nemt at finde afgange til mange af de europæiske storbyer, så det burde ikke være noget problem for dig at booke både fly og hotel i dag. Det behøver jo ikke at være meget mere end en forlænget weekend, hvor der er en dag til at smage på alt den øl, du har mod på.

Tag din kammerater med

Det kan også være en rigtig god tur at invitere sine kammerater med på. Har du nogle venner, som går lige så meget op i øl som du selv, er det jo bare med at tage en snak med dem, og høre om de har lyst til at akkompagnere dig på denne tur ud i øllets historie.

Det er nok kun de færreste af dem, der vil sige nej tak. Og planlægger du det til at ligge i en weekend, er det som regel ikke det store problem for folk at få plads i kalenderen til at tage med.

Find det bedste sted at tage til ølsmagning

Når du har besluttet dig for et land og måske en by, du gerne vil besøge, kan det være en god ide at begynde at kigge efter det eller de steder, hvor du skal til ølsmagning.

Det kan være, at du gerne vil til ølsmagning på en bar eller pub, hvor du kan smage på lidt af hvert. Eller også kan det være, at du gerne vil på et eller flere bryggerier, hvor du kan få en rundvisning og en smagning på deres produkter.

Er der et par bryggerier, du er særlig vild med, er det jo oplagt at se, om du kan komme forbi dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.