Bryggerihistorier

Alt om øl, brygning og gode sager

Mad, drikke og øl

Inviter dine venner på øl og lækker mad

Savner du at lave noget hyggeligt med dine venner, kan du jo vælge at invitere dem over på lækker mad og et par gode øl. Det er altid hyggeligt at mødes med sine venner over et godt måltid, og så gør det jo heller ikke noget, hvis der også er en god øl eller to til.

Plejer du at stå på SUP med dine venner, kan du finde svømmevest til SUP her.

Sammensæt en god menu

Når du skal stå for maden, kan det være en god idé at gå i gang med at tænke over, hvad du skal servere for dem allerede nu.

Der er jo mange forskellige muligheder, og derfor kan det være godt at være i god tid, så du ikke ender med at være i tvivl om, hvad du skal lave, på selve dagen. Finder du ud af det nu, kan du nemt nå at handle ind til det.

Læs mere om borrelia behandling her.

Find de rette øl

Skal dine øl passe til din menu, kan det være en god idé først at kigge efter øl, når du har fundet ud af, hvad du gerne vil servere for dine venner.

Der er jo mange forskellige slags øl, og derfor kan det være godt at bruge tid på at finde de helt rette øl at servere på denne aften. Du kan læse meget mere om de forskellige typer af øl på nettet, hvis du gerne vil lære mere om, hvilke øl der passer til hvilke retter.

Glæd dig til en hyggelig aften

Så skal du jo også bare huske at invitere dine venner, så I alle kan mødes og hygge jer til en god aften hjemme hos dig.

Det er altid rart at komme sine venner ved, og ses I bare for sjældent, er det jo bare med at gøre noget ved det, så I igen kan komme i gang med at se hinanden.

Og det behøver jo ikke at kræve meget mere end et godt måltid mad og et par øl. Det burde være noget i de fleste vennekredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.